Lirik Lagu Darso – Cipinang

By | October 24, 2021
Darso - Cipinang

Katresna waktu harita
Nuju mekar endah ligar
Mugi mugi anu geulis
Ulah rek sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang asih urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang.. cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang.. cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang asih urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang.. cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang.. cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang

Lirik Lagu Yang Terkait:
Darso – Cipinang

Temukan Mp3 Darso – Cipinang