Lirik Lagu Cindi Cintya Dewi – Pilihanmu

By | Juni 16, 2022

Cindi Cintya Dewi - Pilihanmu

Opo ora kelingan
Opo ora kelangan
Ning atimu wes raono kata sayang
Ning uripmu aku mung pelarian

Semenjak kowe lungo
Ati iki ra lilo
Nyawang kowe disanding wong liyo
Wes kadong remok disio-sio

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Rasah mikir atiku
Budalo kono karo pilihan..mu
Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu

Yen kui karepmu
Lungo wes manteb atimu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Pilihanmu – Cindi Cintya Dewi

Temukan Mp3 Cindi Cintya Dewi – Pilihanmu