Lirik Lagu Catur Arum – Cemeng Kopine

By | November 28, 2020

Catur Arum - Cemeng Kopine

Koyo kembang
Sun sirami
Esuk lan soren
Sun anjiri lan sun pageri
Welas isun sing ono tunggale
Mulo riko
Kembang kudangane ati
Koyo godhong hang ditetesi
Embun ndalu hang riko anteni

Gundho latar jare paman
Mergo ayem wong cemeng kopine
Dung wis nyanding dung wis disanding
Jare paman wong seneng atine
Lare turu eman-eman
Ojo ojo riko gugah
Jare milu lare wis milu
Eman-eman ojo riko cegah

Mulo riko
Kembang kudangane ati
Koyo godong hang ditetesi
Embun ndalu hang riko anteni
(wis suwi isun ngarepaken gending
Gendingan bareng hang koyo iki
Amit isun milu nyiliraken gending
Gendinge ati kanggo hang ring kono)

Gundho latar jare paman
Mergo ayem wong cemeng kopine
Dung wis nyanding dung wis disanding
Jare paman wong seneng atine
Lare turu eman-eman
Ojo ojo riko gugah
Jare milu lare wis milu
Eman-eman ojo riko cegah

Gundho latar jare paman
Mergo ayem wong cemeng kopine
Dung wis nyanding dung disanding
Jare paman wong seneng atine
Lare turu eman-eman
Ojo ojo riko gugah
Jare milu lare wis milu
Eman-eman ojo riko gugah
Lare milu jare wis milu
Eman-eman ojo riko cegah

Lirik Lagu Yang Terkait:
Catur Arum – Cemeng Kopine

Temukan Mp3 Catur Arum – Cemeng Kopine