Lirik Lagu Arif Citenk Feat Melinda – KEBROJOLAN

By | January 7, 2020
Lirik Lagu Arif Citenk Feat Melinda - KEBROJOLAN

Urip wes soro ojo patek sembrono
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo
crindil abang rong genep selapan dino
wes njaluk mane jarene ngge tombo

tombo kangen mas mergo gedene tresno
ora popo senajan manak peng songo
pokok’e kowe ra bakal neko-neko
Timbang mengko tak antem tugelan boto

Mati ngadek lek sampek kowe manak
ping songo
atase kuli kowe ojo sembrono
Iso-iso nyolong berase tonggo
Dipentungi aku modar kowe rondo

Jare si mbok mas anak
biso nekak’ne dunyo
sopo ngerti seng keri biso nyenengno

Ojo ngenyang ndang nguntal pil KB kono
timbang kowe engko malah tak ijolno

Urip wes soro ojo patek sembrono
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo
crindil abang rong genep selapan dino
wes njaluk mane jarene ngge tombo

tombo kangen mas mergo gedene tresno
ora popo senajan manak peng songo
pokok’e kowe ra bakal neko-neko
Timbang mengko tak antem tugelan boto

Mati ngadek lek sampek kowe manak
ping songo
atase kuli kowe ojo sembrono
Iso-iso nyolong berase tonggo
Dipentungi aku modar kowe rondo

Jare si mbok mas anak
biso nekak’ne dunyo
sopo ngerti seng keri biso nyenengno

Ojo ngenyang ndang nguntal pil KB kono
timbang kowe engko malah tak ijolno
timbang kowe engko malah tak ijolno
timbang kowe engko malah tak ijolno

Lirik Lagu Yang Terkait:
ARIF CITENX FEAT MELINDA – KEBROJOLAN KARAOKE

Temukan Mp3 Arif Citenk Feat Melinda – KEBROJOLAN