Tag Archives: Tiara Amora

Lirik Lagu Tiara Amora – Dungo

Awan bengi ora iso turu Kelingan.. marang kang masku Saben dino tansyah kangen sliramu Wong bagus.. gantilane atiku Bisoku.. mung nangis Ono jeroning ati Roso loro..nganti kegowo ngimpi Bisoku.. mung dungo Ono kersane gusti Ilangono roso loro.. jero ati Mandyahneo biso malek wektu Dadi siji.. marang esemu Roso seneng.. jroning atiku Wong bagus.. neng ngendi… Read More »