Tag Archives: Tegar Soekamtohs

Lirik Lagu Tegar Soekamtohs – Nglarani

Esuk iki aku ngampiri awakmu Ning nyatane kok mesti raono Rasane loro atiku saiki Mikirne awakmu soyo rangregani Tak nteni esemmu Ning ngarepku iki Sampek ketemu Temu awakmu Cukup lekmu nglarani aku Lewat neng ngarepku Karo wong lanang lio Uwes semene wae Karo awakmu Konconan wae Esuk iki aku ngampiri awakmu Ning nyatane kok mesti… Read More »