Tag Archives: Syalut

Lirik Lagu SYALUT – NGGERUS ATI

Tresno iki aku sing merjuangke Mergo aku sing ngerteni kowe Bola bali mbok larani Nanging aku sih peduli Mergo sayang ku mung kowe siji Aku sadar aku wes nglarani Marang kowe sing uwes ngerteni Pancen aku seng kleru Omonganmu ra tak gugu Saikine wes nggerus atiku Sak ambane samudro Sak jerone segoro Senadyan ati iki… Read More »