Tag Archives: Syafa Inema

Lirik Lagu Syafa Inema – Gandeng Liyane

Janji rabakal ono ati sing liyo Nanging nyatane saikine cidro Panase geni kang ngobong ati Tego mentolo kowe nglarani ati Aku ngomong salah, aku meneng soyo salah Opo kowe ra kelingan susah seneng bebarengan Roso ati iki kok gawe ampiran Opo kok kiro atiku iki kos kosan Wis tak cobo tak kuat kuatne Nyawang kowe… Read More »

Lirik Lagu SYAFA INEMA – TEMAN SEJATI

Kucari cari teman hidup yang sejati Sampai sekarang belum juga ku jumpai Ku ingin menikah cukup hanya sekali Rukun bahagia sampai anak cucu nanti Kucari cari teman hidup yang sejati Sampai sekarang belum juga ku jumpai Ku ingin menikah cukup hanya sekali Rukun bahagia sampai anak cucu nanti Di dalam do’a malamku Aku mohon pada… Read More »

Lirik Lagu Syafa Inema – Pasrah Karo Gusti

Kok koyok ngene Rasane wong nandang tresno Nelongso rasane Ora biso nyanding kowe Paringono kuat ati biso nompo Nyawang kowe Sesandingan ro wong liyo Aku pancen wong sepele Wong tuwamu nyepelekne Sadar diri aku mung balungan kere Reff: Gusti paring kuat atiku iki Wong sing tak tresno tego menghianati Gusti paring sabar atiku iki Aku… Read More »

Lirik Lagu Syafa Inema – Prei Layangan

Tak sawang kae langit kang kebak lintang Aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang Ademe howo iki nembus jroning ati Adoh karo kowe wong sing tak sayangi Ora tatu nanging soyo jeru Nandang rindu marang sliramu Pancen abot nompo kahanane Adoh kowe pas lagi sayang sayange Aku sayang kowe Reff: Demi kowe aku… Read More »