Tag Archives: Sukirgenk

Lirik Lagu Sukirgenk – Mas Bro

Mas bro,pinjem bajumu mas, untuk pentasku malam nanti Mas bro,pinjem sepatumu mas, untuk acara malam ini Jujur saja aku orang nggak punya Wajar saja kuingin bergaya Mas bro,pinjem gitarmu mas, untuk acara malam ini Mas bro,pinjem mobilmu mas, sekalian bensin kau isi Jujur saja aku orang nggak punya Pengen narsis dengan banyak gaya Pinjem clana… Read More »

Lirik Lagu SukirGenk – Wonogiri City Anthem

Sebuah kota di Jawa bagian tenggara Selatan Solo dan timurnya Jogja Sebelah baratnya Pacitan dan ponorogo Samudera membentang diperbatasan selatan Daerah yang penuh dengan pegunungan Hijau dan batu kapur menjadi pemandangan Air mengalir menuju ke kali Bengawan Yang dibendung di waduk Gajah Mungkur sayang eheemmm… Ya disana aku lahir dan dibesarkan Hadapi hidup bersama teman-teman… Read More »

Lirik Lagu SukirGenk – Reggae Underground

Dandanku koyo setan Jogetku petakilan Yen nyanyi awut awutan Gayaku gaya urakan Iki reggae underground uye uye Iki reggae underground Iki reggae underground uye uye Iki reggae underground Janganlah saling membenci Apalagi tuk menyakiti Apapun genre musikmu Damaikan seindah lagu Bokap suka underground uye uye Nyokap gue suka reggae Bokap suka underground uye uye Nyokap… Read More »

Lirik Lagu Sukirgenk – Cenk Cenk Po

Sepiro lawase aku kenal karo kowe wong ayu anake guru marakne raiso turu aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju duwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu rencanaku kuwi among njaluk dungo lan pangestu karo bapak ibumu tak omongne opo enekku jare bapakmu kabeh wong lanang kuwi koyo… Read More »

Lirik Lagu SUKIRGENK – AKU SETYO NGENTENI

Ndek wingi aku ketemu kowe Wajahmu begitu sumringah Ra tahan yen nyawang esemane Rasane awak ra iso ubah Ra kroso wes nganti pirang wongso Ayumu sih nandes ning atiku Ra ngiro kowe lali ro aku Larane ati ugo batinku Aku setyo ngenteni Nganti pirang taun nggonku nunggu Nunggoni jawabanmu Jawaban ati ugo janjimu Janjimu kok… Read More »

Lirik Lagu Sukirgenk – Kalung Dadung

Limang taun aku kepikiran Yen tak gagas aku dadi edan Mikirne pacaran ro sliramu Ra dianggep wong tuwamu Meh nyoba nakal golek sing liya Nanging ati iki ra kuwoso Nyapih hawa larane atiku Ra dianggep wong tuwamu Ora jodo ora popo Durung pernah aku apel neng omahmu Kadang iri yen nyawang kanca kancaku Yen malem… Read More »

Lirik Lagu Sukirgenk – Tetap Bersinar

Wajahmu penuh karisma Perangai mu santun Cerdas dan berwibawa Senyumu damaikan hati Terpesona kala ku dengar kau bernyanyi Woyoyoooo (woyoyooo) Uyeeyeeyee (Uyeeyeeyee) Woyooyooo… (Woyooyooo) Uyeeyeeyee… (Uyeeyeeyee) Tak bosan dan tiada jemu Kau beri pelajaran berharga padaku Sirnakan segala rasa ragu Kau menyapa dengan lagu lagu damaimu , Yooooomaand Geeeeeeeenk… Ughhh Tetaplah bersinar karyamu Oh kawan… Read More »

Lirik Lagu Sukirgenk – Opo Gunane

Saben wektu ngajak padu Po wis ra sayang aku Peh aku ora nuruti Banjur trus kok nesoni Minggu wingi njaluk klambi Saiki ali-ali Kuatku tuku peniti Ohh my love i am sorry Suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro Ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu Opo gunane pacaran karo kowe Opo gunane duwe yank koyo kwe… Read More »

Lirik Lagu Sukirgenk – Penting Uyeah

Aku mung penyanyi ndeso Rupo pas-pasan tur mlarat bondo Nanging kabeh tak sukuri Opo sing wis diparingi gusti Mbuktekne marang wong tuo Babati alas karo konco-konco Mlaku bareng nyambang kuto Demo laguku mung disio-sio Reff Dadi artis durung kelakon (tiwas ngeksis mung dadi guyon) x Ora popo penting uye, raiso nge pop yo milih reggae… Read More »

Lirik Lagu SUKIRGENK – MAMPIR NGOMBE

Pancen bener jarene wong tuo Uwong urip yo mung mampir ngombe Nanging podo keliru nek ngartekne Malah ngombe ciu vodka sak botole Yen urip ning dunyo jo podo ngresulo Kok podo ra wedi sing kuoso duko Tingkatno amalmu ugo ibadahmu Mesti resik ati ugo pikiranmu Neng kene kutoku kuto wonogiri Sing wedok ayu lanange edipeni… Read More »