Tag Archives: Suka Wijaya

Lirik Lagu Suka Wijaya – Alumni Ati

Cinta suci kentir ning kali Sira tek anggepe alumni ati Ati rasa lara di inget ya tambah lara Kita sing ndemeni tapi bli bisa ndueni Kadang sering nangis dudu sun saking cengenge Karna sun setia kulinah banget nunggune Sira kena dosa karna ana sing lara Nunda jodoh kita secara paksa Reff: Kadang ati sun nandes… Read More »