Tag Archives: Sony Joss

Lirik Lagu Sony Joss – SULASTRI

Adoh adoh aku iki marani kowe Amergo aku iki kangen karo kowe Nganti tak belani bolos nyambut gawe Nganti tak belani bolos nyambut gawe Adoh adoh aku iki marani kowe Amergo aku iki sayang karo kowe Wes ono setaun ora ketemu Wes ono setaun ora ketemu Tego temen sulastri,kowe karo aku Jarene kowe arep ngenteni‚Ķ Read More »