Tag Archives: Salsa Kirana

Lirik Lagu Salsa Kirana – Sanes Kulo

Yo wes kudu tak iklasne Nadyan nangis ning njero batin Kabeh sing wes tak perjuangne Ra ono artine Yo wes kudu tak lalekne Kabeh crito aku karo kowe Aku ikhlas senadyan loro Mergo mburine sing nyanding sanes kulo Nelongso ati amergo kelangan Soyo tambah jeru iseh kelingan Sing tak karepne iso bebrayan Nanging nyatane bubrah… Read More »

Lirik Lagu SALSA KIRANA – SEPEDA KUMBANG

Pada hari minggu ku turut pacar ke kota Naik sepeda kumbang kita berdua saja Sambil berpegangan tangan sambil pelukan Aduh so sweet aku makin sayang Pada hari minggu ku turut pacar ke kota Naik sepeda kumbang kita berdua saja Sambil berpegangan tangan sambil pelukan Aduh so sweat aku makin sayang Oh jantungku Dug dig dag… Read More »

Lirik Lagu Salsa Kirana – Tresnomu Amergo Opo

Sayang nyedak’o mrene Lungguh ono sandingku Ngancani wengiku Sing nandang bingung Sayang aku takon jawabpen khanti prasojo Kowe nresnani aku amergo opo Ojo mergo rupo Rupo biso malih luntur Mergo bondo Bondo biso ilang mabur Aku emoh nerimo mergo ayuku Yen ilang ayuku ilang ugo tresnamu Aku emoh nerimo mergo bondoku Yen sudo bondoku sudo… Read More »

Lirik Lagu Salsa Kirana – Gulo Kopi

Wis ora bakal ilang Tresno iki sayang Mantepne mung aku Rasah dipikir jeru Wis ndang disingseti Bukti tresnomu iki Cincin emas ning driji Bakale dewe rabi Ibarat tresno iki Koyo gulo kopi Yen wis dadi siji Paite kroso legi Reff: Koyo kopi lan gulone Kowe lan aku Emoh adoh dipisahke Ono sandingmu Tansah mepet wedi… Read More »

Lirik Lagu Salsa Kirana – Prei Pacaran

Ngenes rasane ati Nyawang konco barakan Wes podo kabeh mantenan Mumet rasane ben dino ditakokne Jare tonggo tonggo umurku wes tuo Nanging kok rung duwe gandengan Mulai saiki aku pengen prei pacaran Urip sesandingan marang dirimu, sayang Janjiku iki bakal tak lakoni Ora mung ono ning lati Prei pacaran gek ndang disahkan Kita bersama duduk… Read More »