Tag Archives: Sagita

Lirik Lagu Sagita – Watu Cilik

Watu cilik arane krikil Serok cilik arane sothel Menthol ning dodo, jenenge kutil Watu cilik arane krikil Serok cilik arane sothel Njero irungmu, jenenge upil Wong lanang senengane ngangkang Yen wis ngangkang ngadek mekakang Lha kae ketok, ndlojor sak pedang Wong wedok senengan ndodok Yen wis ndodok lungguh mekokok Lha kae ketok, methuthuk sak bathok… Read More »