Tag Archives: Rya Fitria

Lirik Lagu RYA FITRIA – KAMANA CINTA NA

Rasa kaduhung nu ayeuna karandapan Rasa hanjelu jadi bangbalung kalbu Kakurung ku gede rasa timburu Cintana… la..yu Rasa jeung cinta anu mengkeut tibaheula Moal rek udar sanajan pinuh cocoba Alatan timburu jeung salah sangka Kiwari… peugat cinta..na reff Kamana keudah milari salira Kamana keudah milari cinta na Nu ayeuna taya pisan wartosna Sareung, laratan nana… Read More »