Tag Archives: Rohid Falak

Lirik Lagu Rohid Falak – Pamong Praja

Alesane demi masa depan Dudu bli nrima ning kenyataan Sebab wis bli jaman Lakon sepiring loroan Wis langka cerita Urip bareng ning gubug derita Jamane jaman now Wis bli jaman sekien Wong wadon cuma nonggoni jodoh Jamane jaman now Wis bli jamane sekien Wong wadon cuma mbaturi bobo Eiy..eiy..eiy.. eiy…eiy… eiy Tkw tambah heboh Wadon… Read More »