Tag Archives: Rodhsel

Lirik Lagu Rodhsel – Ngungkap Roso

Seprono seprene aku ngarepke kowe Ketemu jaman semono kae Ngampet tresnoku mikerke sliramu Bingung rosone atiku Ora tak kiro kowe lewat neng ngarepku Mesem pas aku nyawang sliramu Gemeter awakku luluh kabeh rosoku Opo pancene kowe jodoku Reff: Tak tututi neng mburimu Tak barengi neng sandingmu Tak takoni sopo jenengmu Kowe njawab karo mesem Nambahi‚Ķ Read More »