Tag Archives: Riyan Impuk

Lirik Lagu RIYAN IMPUK – TITIP TRESNO IKI

Durung bar olehku ngomongke Durung bar olehku njelaske Tibak e kowe lungo sak karepmu dewe Ragelem ngrungokke sing dadi masalahe Semene adohe wes tak lakoni Pahit legine wes tak rasani Banjur suwene aku ngenteni Kaget krungu kabar Kowe ono sing nduweni Reff: Kowe ra iso Mbodoni mripatku Mbodoni atiku Yen kowe iseh tresno Sing tak… Read More »