Tag Archives: Rina Dp

Lirik Lagu RINA DP – DADI SIJI

Rembulan kae seng dadi saksi Nalikane dewe durung dadi siji Awan wengi amung biso nitip salam Angin tulong sampekno kangen iki Matahari seng nggawe anget awakku Nalika mbiyen kowe durung karo aku Panas udan amung biso ngelamun Mbayangke kowe ono ning sandingku Reff: Kangen kangen seng tak roso Saikine wes nyanding saklawase Mugi gusti mberkahi‚Ķ Read More »