Tag Archives: Reny Farida

Lirik Lagu Reny Farida – Ngeres Ati

Mentolo ngeres-ngeres ati Loro tatu iki duh keliwat perih Percumo dung ngeliyo janji Sing sepisan pindo riko baleni Koncar kancir riko Nggaluh roso Nguras banyune moto Koncar kancir riko Gawe janji Tapi nyatane suloyo Jare welas endi welase Sun anteni tobate Mentolo ngeres-ngeres ati Loro tatu iki duh keliwat perih Percumo dung ngeliyo janji Seng… Read More »

Lirik Lagu Reny Farida – Buru Rumongso

Mergo kegowo roso isin Nak ngomong demen nong riko Lan kesuwen isun nyidem Roso welas noring ati Pungkase isun kelangan Hang sun pujo lan sun kudang Mung kerono roso isin Sun sing keturutan nyanding Munggo yo bengen bengene Sun ngomong demen nong riko Getune ati, sing kari gedigi Serto saiki wis adoh Riko wes ambi… Read More »

Lirik Lagu RENY FARIDA – MARUH ATI

Kadung mulo Wis niat riko Arepe ninggal Yo sun liliakeno Masio pait sun roso Isun tetep nerimo Roso welas Asih kang suci Mung kanggo riko Sak tuluse ati Apuwo balesan riko Gawe loro ring dodo Wis ping kaping Kaping riko nglarani Tapi isun tetep nguwatno ati Apuwo riko Sing gelem ngerteni Malah riko Nyejo maruh… Read More »