Tag Archives: Rendy Purba

Lirik Lagu RENDY PURBA – TERMINAL PANDAAN

Sepine omah iki Mergo raono sliramu Sedelo delo kamar tak inguki Seng ono amung fotomu Ngopo kowe ninggal marang aku Kadong wes jero tresnoku Srengege seng madangi bumi iki Kemulono awak iki Kusamaning ati lungo neng endi Yen eling mbok ndango bali Rendeng uwes ganti ketigo Tak kangeni ora kroso Rendeng uwes ganti ketigo Tak… Read More »