Tag Archives: Ratna Antika

Lirik Lagu Ratna Antika – Surat Merah

Bukan bukan … Bukan aku benci Bukan pula… Bukan aku sedih Karena kau sakiti Cuma cuma … Ku tak mau lagi Juga cuma … Ku tak ingin lagi Tuk ke dua kali Kau ingkari, kau dustai Cukup cukup sudah Terimalah surat merah Dari yang kecewa Cari jalanmu sendiri Bawa cintamu sendiri Cari jalanmu sendiri Bawa… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Ojo Jaluk Pegat

Pancene bener omonge tacik Remuk kabeh dadi bojomu Bendinane mbok keplaki Mbok gepuki,mbok pisui Sebab kakean cangkem Dadi wong wedok Jok cerewet dik Karo wong lanang Yo mesti wae Ora mbok ingoni Ora mbok openi Wani rabi mas Kudu tanggung jawab Yen jek seneng kelon mas Ojo moro tangan Melarat tak belani Mbambungo tak openi… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Wedus

Mending tuku sate timbang tuku weduse Mending gendakan timbang dadi bojone Mangan sate ora mikir mburine Ngingu wedhus ndadak mikir sukete Mending tuku sate timbang tuku weduse Mending gendakan timbang dadi bojone Mangan sate ora mikir mburine Ngingu wedhus ndadak mikir sukete Timbang di gejoh ora ono duite Mending tak gawe gendakan wae Ora usah… Read More »

Lirik Lagu RATNA ANTIKA – MUNAFIK

Bila engkau berbicara Lain di bibir lain di hati Dan bila engkau berjanji Selalu engkau ingkari Di kalau kau di percaya Lalu kau mengkhianatinya Lalu kau mengkhianatinya Itu munafik namanya Itu munafik namanya Bila engkau berbicara Lain di bibir lain di hati Dan bila engkau berjanji Selalu engkau ingkari Dikalau kau di percaya Lalu kau… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – NGANGENI

Ngangeni, larene ngangeni Sampek-sampek kegowo nong ngimpi Katon-katonen gemuyune, Hang cublek pipine Ngangeni, larene ngangeni Kadhung disawang osing malehi Tapi sing gampang isun duweni, Mergo akeh hang ndemeni Arane jodo hang ngatur wis ono, Sopo ngerti bain isun dadi jodo niro Dudu mergo ulihe ngawiti kerso, Hang sun demeni, Nono maning yo mung riko Ngangeni,… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Janji

Surga yang engkau janjikan, Neraka yang kau berikan, Manis yang aku hayalkan, Pahit yang aku rasakan, Tingginya janjimu padaku Mengalahkan langit yang biru Manisnya janjimu padaku Mengalahkan manisnya madu Surga yang engkau janjikan Neraka yang kau berikan Manis yang aku hayalkan Pahit yang aku rasakan Dulu kau berlutut dikakiku Untuk megharap cintaku Hingga terbuka pintu… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Tiket Suargo

Suargo tansah Mengo lawang e Di cawisake Kanggo sopo wae Suargo tansah Mengo lawang e Di cawisake Kanggo sopo wae Sing kuat iman e Lan becik amal e Rikolo urip Ono dunyo ne Ya imammarus~li ya sannati Anta babullah~hi muktamadi Fabiddun yaya~ wa akhiroti Ya rasulallah~hi khudbiyadi Tiket suwargo, regane murah Nanging anehe, akeh sing… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Bojo Ketikung

Jangan opo jangan kangkung Tempe opo tempe koro Ngopo kok bingung bojoku ditikung Popo po ora aku ra popo Aku ra nyongko kowe tego karo konco Jarene konco kentel Bojoku tok sleding tekel Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku Nanging… Read More »

Lirik Lagu Ratna Antika – Haning

Jadi ije bulan jatun bara gawian Duit melai epuk baya batisa ribuan Kadang ije andau baya sinde kali kuman Handak butang jatun Hapan je akan jaminan Je parah pacar buhau hadari malihi Mangejau mahila iye gau pangganti Awi aku dia seksi kilau beken bawi Kasai gincu mahi dia ulih ku mamili Sing… pusing takuluk ku… Read More »