Tag Archives: Rafly Sunandar

Lirik Lagu Rafly Sunandar – Saur Abah

Saur abah Kapungkur mah Gunung pinuh tutuwuhan Kadu picung kupa nangka Hejo lemok dangdaunan Pangancikan sasatoan Saur abah Kapungkur mah Walungan sareung wahangan Caina herang ngageunclang Lele kehkel jeung tampele Jadi sumbeur kahirupan Na ayeuna alam teh bet jadi beda Teu jiga saur abah Gunung gundul Tatangkalan di raruksak Walungan ge jadi saat Bahaya…bahaya Tangtu… Read More »