Tag Archives: Radit Fasolla

Lirik Lagu Radit Fasolla – Akhire Duduk Aku

Pengenku siji biso sesandingan Karo sliramu sing paling tak sayang Pangucap janji biso bebarengan Karo sliramu saiki wes ilang Wes ono sewindu aku nandang rindu Janjimu biyen karo aku Naliko semono kowe ngucap janji Bebarengan nganti tekaning pati Lintang rembulan ing wengi iki Soyo nambai sepi kangen jero ning ati Atiku ora nyono undangan seng… Read More »

Lirik Lagu Radit Fasolla – Angin Wengi

Semilir angin wengi Nambahi kangen iki Ati kang nandang rindu Tumeteseng njero kalbu Opo pancen podo Koyo sg tak roso Kowe sg ng kno seh tansah njogo trsno Adohe jarak Ora dadi penghalang Kowe lan aku Tansah setyo tuhu Semilir angen wengi Tulung sampekno kangenku Marang slirane Pepujaneng atiku Lintang lan rembulan Prasasat ngerti sworo… Read More »