Tag Archives: Putri Kristya

Lirik Lagu Putri Kristya – Korbane Garangan

Lur sedulur kabeh Kulo pingin cerito kaleh sampean Tentang ati iki Sing wes tau tibo kesandung gombalan Awale soko dm-an Nganti lanjut pacaran Endinge aku kapusan Jebule kowe garangan Bodone awakku luluh mbok lamisi Manise tembungmu Soyo banter tangisku Aku di labrak karo tunanganmu Wes tibo kebrukan ondo Larane ra ketulungan Cukup aku nggo tulodho… Read More »

Lirik Lagu Putri Kristya – OPO SALAHKU

Kesuwen suwene wes pirang sasi Nggonku ngenteni kapan anggonmu bali Kelingan janji-janjimu ndek wingi Bakal bebrayan nganti tekan ning pati Ora ngiro kowe malah lungo Ra ngerti sopo sing salah Kowe malah njaluk pisah Tanpo alesan sing genah Reff: Opo salahku Kowe ninggal aku Ra ngerti karepmu Nggawe nyikso batinku hoo wo Yen pancene Wis… Read More »