Tag Archives: Pendhoza

Lirik Lagu Pendhoza – Elingo (LAGU RELIGI)

Uripmu kebak masalah Ra tenang kakean pikiran Elingo yen rumongso salah Wes suwe ninggal kewajiban Opo kowe ra wedi Sing jenenge sikso neroko Yen wis wancine Bakal ditimbali karo sing kuoso Reff: Dunia mung sementara Akhirat selamanya Mulo ojo nganti uripmu sia sia Urip ning alam ndunyo Mung mampir ngombe Mulo kowe ojo nganti lali… Read More »

Lirik Lagu PENDHOZA – DUDU PILIHANE

Aku sing sering terabaikan Opo pancen mung pelampiasan Dudu aku sing mbok karepno Kudu sadar yen dudu pilihane Ati iki sakajur-ajure Mergo kowe sing ngremukke Malah gandeng ro liyane Eluh moto iki dadi seksi Tangise atiku Aku mung biso nerimo Saktrimo-trimone sing dadi dalane Ati loro nanging isih Due roso tresno gede karo kowe Pancen… Read More »

Lirik Lagu Pendhoza – Pengagum Rahasia

Tratapan atiku naliko Koe liwat ning ngarepe mata Rasa iki dadi ra karuan Nyawang koe sing ayu tenan Saben bengi kegowo ngimpi Esemmu sing manis ngayemke ati Gawe aku pengen kenal koe Muga durung ono sing due Aku salah menduga Ternyata kau ada yang punya Seketika aku kecewa Ku pilih saja Jadi pengagum rahasia Bola-bali… Read More »

Lirik Lagu Pendhoza – Tresno Saklawase

Ra bakal tak lalekke kenanganku karo koe Yo mung siji tak karepke dadio awakmu dewe Opo sing tok rasake yo mung koe tresno sak lawase Tresno tulus ning ati ing njero dodo iki Ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke Aku bakal eling marang awakmu Senajan tau nggawe cidro ning njero atiku Tresno ning… Read More »

Lirik Lagu Pendhoza – Sabar Kelara Lara

Sabar keloro loro Amergo sliramu lungo Raiso tepo sliro Kowe lungo ro wong liyo Sabar keloro loro Amergo sliramu lungo Raiso tepo sliro Kowe lungo ro wong liyo Opo aku iki Ora sugeh bondo Yen kuwi alesanmu Aku ikhlas lan nerimo Yen kelingan sliramu Marakke sirah ngelu Kowe nglungoni aku Pisah marang awakku Lungo tanpo… Read More »

Lirik Lagu PENDHOZA – TULISAN ATI

Tak tulis ning ati Nganggo eluh motoiki Cerito aku ro kowe Akeh lika liku ne Sak bendinane Mesti tak dongak dongakke Ben supoyo awak dewe Langgeng selawase Runggokno sworone ati Lewat lagu ku iki Ojo nganti ngelarani Aku mesti ora mari-mari Matur nuwun Wis gelem ngenteni Ratau mblenjani Eling sumpah lan janji Percaya wae Aku… Read More »

Lirik Lagu PENDHOZA – NGELIYO

Lorone ati bagai tertusuk duri Arep obah dadi males awakku iki lemes Raiso sambat aku mencoba kuat Nanging malah tambah loro, kelingan koe ngeliyo Nandur kembang malah tukule brambang Gawe mripat iki nanges, ati tansah ke ires-ires Ora nyongko kowe milih wong liyo Padahal aku sing slalu ono, ratau gawe koe loro Yen pancen ngene… Read More »

Lirik Lagu Pendhoza – Wes oleh gantine

Tiada peluukan Kaasih saayang Dari diriimu Aku kau tinggaalkan Tak kunjung paadam Cintamu hiilang Sejak ini Tak adaa kabarmu Sabar-sabar neng ati Wes loro batin iki Kowe mblenjani janji Lro ra mari-mari Mugo gusti maringi Aku oleh pengganti Sing apik lan gemati Ra koyo kowe kuwi Seminggu kowe ilang- Minggat tanpo alesan Aku wes kadung… Read More »