Tag Archives: Orarewel

Lirik Lagu ORAREWEL – Ora Kuat Ati

Dino iki aku kelingan awakmu Seng wes tau ono ning atiku Nanging aku kudu lilo lan legowo Mergo kowe ilang tanpo pamit Ora bakal aku lali cerito iki Bakal tak pendem jero ati iki Yen dudu jodoku aku mung isoh piye Aku kudu ikhlas ati Reff: Wes cukup aku ra pengen mbaleni Cerito loro iki… Read More »