Tag Archives: Omwawes

Lirik Lagu OMWAWES – BUBRAH

Aku wes kroso Tresno iki mung di sio-sio Kowe ora keroso loro Aku neng kene mbok ting..galno Ho o o Aku tok larani Rasane ati tertusuk duri Kenangan sing wes dilakoni Ra iso ilang mbekas neng ati Ho o oo Janjimu u uu Sing tok ucapke neng aku Wes ilang katut miline Eluhku Reff: Angel… Read More »

Lirik Lagu OMWAWES – RESTU

Tutupen matamu Rasakno angin wengi iki ngademke awakmu Ojo wedi aku ning sandingmu Tanpo mikir wektu Tentremke atimu Kahanan ora iso tok anggep angin lalu Kabeh wis digariske aku lan sliramu Raiso bersatu Tumitah amung sadermo nglakoni Romo lan ibumu ora ngrestoni Janjiku bakal tak tepati Lilakno yayi Lesu lesah lamun pinisah Rosoku ora bakal… Read More »

Lirik Lagu OMWAWES – AKU WIS TRIMO

Tresnoku ra ngerti wektu Suryo ngilang ganti wulan aku kleru Ngedemke ati sing tuwuh mring sliramu Aku pancen kleru Tresnoku ra ngerti wektu Nyawang potretmu tresnoku ora layu Ora luntur kelindes lancipe wektu Pancen salahku pancen salahku Reff: Ra iso tak peksakke Roso tak pendem dewe Ra bakal tak sampekke Kahanan ora sak mestine Njero… Read More »

Lirik Lagu OMWAWES – AKU SING MUNDUR

Aku uwis kroso Omonganmu tak rasakke wis ra tresno Kowe ra rumongso tak tresnani Kleru kudu aku Kabeh perkoro kuwi mesti salahku Tresnomu ra nyoto aku lungo Reff: Tak akoni aku tresno kowe Nanging suwe suwe aku tok sepelekke Sadaro kabeh urip menungso Ra sempurno Tresno iki wis wes suwe tak jogo Tok remukke kabeh… Read More »

Lirik Lagu OMWAWES – BEDO AGOMO

Bukane aku Ora gelem bertahan Sejatine roso iki Seh pengen berjuang Nanging ati iki ora iso diapusi Rosoku iseh podo koyo wingi Ning dongaku mesti Mesti tak sebut jenengmu Aku nyuwun karo gusti supoyo Iso dadi siji Namun kenyataan Harapan tinggal kenangan Ngapurane aku ora iso Koyo sing dikarepke wong tuomu Reff: Aku bakal sadar… Read More »