Tag Archives: Om Wawes

Lirik Lagu Om Wawes – Ilang Roso

Biyen tresnoku setengah mati Dulu cintaku setengah mati Tak patri ning atiku iki Terpatri di dalam hatiku ini Cahyamu sing paling tak tresnani Cahayamu yang paling ku cintai Ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji Meninggalkan sakit di hati, kamu mengingkari janji Biyen bener tak jogo atiku Dulu sungguh ku jaga hatiku Biyen bener tak… Read More »

Lirik Lagu OM WAWES – KENO GODHO

wengi kang dadi seksi netes deres eluhku ning pipi nyeri roso ning ati ngerti kowe mblenjani janji, ngelarani ati nanging aku iso sabar lan nerimo mergo gede roso tresnaku ning sliramu wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku aku wes nepati janji setiaku marang sliramu aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng… Read More »