Tag Archives: Nunung Alvi

Lirik Lagu Nunung Alvi – WADON SIMPENAN

Kang tulungana kula iki Coba kobengi mareki Kula kangen ning kakang siji Kula pengen ditemoni Kang tulung aja bengi bengi Manjinga sing lawang guri Bengi iki mungpung lagi sepi Kasur bantale wis wangi Mengkenen rasane Dadi wadon simpenan Sun due demenan Kang wis due rabi Karna kang kulane Ning kakang demen bae Kang tulung aja… Read More »

Lirik Lagu Nunung Alvi – Pengen Dikelon

Nudua sedina ping pitu Wong lanang ora bakal ngaku Najan iya doyan demenan Di tuduh malah ngajak tukaran Ning umah di anggepe setamplat Sore teka ganti klambi mangkat Rasa jenuh yen bengi nunggu Sering nangis sejerone klambu Wong lanang ning kula ora nafsu Reff: Apa laki wes bosen Apa wes ora demen Apa pengen luruh… Read More »

Lirik Lagu Nunung Alvi – Nunggu Dudane

Kuwayang yen bli kelakon Turun tangis batin sun ketuwon Inget bae ning emane Inget bae kasih sayange Duh sayang wis due rabi Tapi priben sun bli bisa lali Kaya-kaya mending mati Yen kula bli dadi sawiji Sumpah ning batin yen kula bli dadi kawin Tekade ngati ora bakal luruh ganti Sumpah wis janji arep sehidup… Read More »

Lirik Lagu NUNUNG ALVI – Aja Melang

Aja melang aduh..kakang sing tek sayang Duh…aja bimbang Kula bli bakal kegembang Baca Juga Bagen sugih, duda gandang Duh..bli bakal kecangcang Aja gimir aduh..kakang sing tek sayang Aja cengar-cengir Sun bli bakal balik pikir Kulane bli bakal naksir Duh kang aja watir Wayang kulit, wayang kulit destarata Duh…samiaji Wayang sakit, wayang sakit Yen wis cinta,… Read More »

Lirik Lagu NUNUNG ALVI – BUAYA DIKADALIN

Rasane wis ora tahan Rumah tangga lan sampean Kula dianggep arca, ngadek bli due rasa Sabendina, dilelara Yen laki doyan demenan Kula gah bisa selingkuhan Kula bli arep nglarang Bli bakal lara ati Masa buaya, dikadali Aja kadiran dadi wong Ganteng, duh kakang Aja kadiran dadi wong sugih, iya kang Wong ganteng pira lawase Wong… Read More »

Lirik Lagu Nunung Alvi – SABDA PANDITA

Gonjang-ganjing setatareng bumi Gambaran wayang ciri wanci Eee Manusa…gawea Bagus ning sepadan Pituah sabda pandita Pekeling urip ning dunya Gambaran wayang nyata ning mayapada Apa jare…sing atur dalange Nunut manut sabda pandita Pengen slamet dunya akherat Aja sirik pidik karo ning sepadan Wis dikubur..bli akur batur Reff : Wedra-wedra kabeh manusa Aja due angkara murka… Read More »