Tag Archives: Novi Salon

Lirik Lagu Novi Salon – Mung Kiasan

Saktenane ning ati keroso loro Tatu ning njero dodo Biyen wis tak wanti wanti Ojo sampek nglarani ati iki Opo aku iseh kurang sayang Opo aku iseh kurang neriman Opo aku pancen mung kiasan Ning njero atimu sayang Reff: Uwis tak lilakno Uwis tak ikhlasno wae Kowe gandeng karo liyane Uwis tak lilakno Uwis tak… Read More »