Tag Archives: Northsle

Lirik Lagu NorthSle – Ninggal Roso

Roso iki pernah neng atimu Senajan sliramu wes ninggalke aku Mbiyen janji bakal nyawiji Ning saikine mblenjani Aku percoyo marang slirahmu Rabakal medot janji setyaku Wes cukup ceritoku lan awakmu Tak ikhlaske yen durung jodohku Reff: Koe lungo ninggal roso tresno iki Tresno sing mbiyen mbok langgati Saikine koe nyanding ro wong liyo Tak trimo… Read More »

Lirik Lagu NORTHSLE – NINGGAL JANJI

Saktenane aku ra ngerti salahku Kowe tego ninggal aku lalekke janjimu Ra ngelingi sopo sing gemati Sopo sing slalu ono go kowe Nanging kowe ro liyane Segampang kuwi caramu nglalekke tresno iki Sing mbiyen pernah ngucap janji Bakale bebarengan tekane mati Tanpo sebab kowe lungo ninggal janji Kowe sing tak tresnani tegane gawe loro ati… Read More »

Lirik Lagu NORTHSLE – Legowo

Aku iseh kelingan Naliko slirahmu ngomong ro aku Jaremu arep ngancani Bebrayan tekan ning pati Nanging janji gari janji Kabeh mau mbok belnjani Koe malah lungo Nyanding karo wong liyo Aku wes berjuang Nanging ora pernah kok sawang Reff: Pangapurane yen aku durung biso Dadi koyo opo sing mbok karepno Ati ikhlas lan trimo legowo… Read More »