Tag Archives: Nining Sanjaya

Lirik Lagu NINING SANJAYA – KAYA WONG EDAN

Salae apa Dosane apa Tek akui Ngrasa salah Demen kakang sing wis due rabi Bli perduli akeh rintangan Sun tek runjang mangsawurunga Sun demen pisan kaya wong edan Reff: Najan duwure gunung Pasti kula tanjaki Najan amba lautan Pasti kula sebrangi Cinta kula ning kakang Bli mungkin bisa ilang Cinta kula ning kakang Suci sepanjang… Read More »