Tag Archives: Nining Meida

Lirik Lagu Nining Meida – Kamana

Kamana Salira taya wartosna Dimana Teu aya laratannana Asih anjeun nu kamari Seungit lir kembang malati Ayeuna geuning tinggal kanyeri Kamana Imut anjeun nu baheula Dimana Nyaah nu nyimbutan rasa Jangji nu kungsi patali Kiwari ngerihan ati Tega salira sulaya jangji Kamana atuh kamana Deudeuh nu baheula Dimana atuh dimana Tinggal waasna Kamana atuh kamana… Read More »

Lirik Lagu Nining Meida – CENAH

Siang wengi abdi ngantosan Ku teu kawawa kurasa kangen Ku teu kawawa kurasa sono Siang wengi abdi ngantosan Ku teu kawawa hoyong patepang Ku teu kawawa hoyong paamprok sono Aduh engkang Kunaon beut harianeun Kunaon teu ngaraoskeun Ieu hate nu leungiteun Kamana atuh kamana Nepangkeun katineung rasa Na atuh kedah kamana,kamana Aduh engkang Cenah moal… Read More »

Lirik Lagu NINING MEIDA – KABAYA BANDUNG

Kabaya.. bandung Raksukan ti priangan Kabaya.. bandung Kapribadian Mun para.. mojang Anu nganggo kabaya Kapribadian, indonesia reff Acuk kabaya Di mana-mana Kanggo wanita Nu sederhana Mun hari ibu Ajeng kartini Sok dipieling Nganggo kabaya Kabaya.. bandung Raksukan ti priangan Kabaya.. bandung Kapribadian Mun para.. mojang Anu nganggo kabaya Kapribadian, indonesia Kabaya.. bandung Raksukan ti priangan… Read More »