Tag Archives: Ndx Aka

Lirik Lagu NDX AKA – KONCO MUSIMAN

Pas jaman kowe susah Aku ning sandingmu Pas jaman kowe mulyo Kowe malah lungo Opo iki rasane Aku salah kekancan Nduwe konco musiman Susah seneng tak kancani Tibo tangi tak tulungi Mbiyen takone posisi Saiki kowe ning ngendi Dumeh sugih terus lungo Lali karo konco konco Aku ono pas rekoso Kowe lungo pas wis mulyo… Read More »

Lirik Lagu Ndx Aka – Bondo Opo Tresno

Nduk…(hemmmm…) saiki ngene wae Kowe milih bondho opo tresno (saestu tresno mas) Tresno opo bondo (bondo, ehh..) Lho..wes ketok aslimu koyo ngono Saiki aku kudu kepiye Mumet sirah iki nduk nduk Wis dab wis digawe slow wae Saiki ngrungoke lagu wae Lagune judule bondo opo treno -hoookkkkk yaaaa- Reff: Karepmu piye tak umbar wae Ra… Read More »

Lirik Lagu Ndx Aka – Cahaya Cintamu

Kau yang ku mau dan kamu yang aku rindu, Kamu berikan cahaya terangmu, Kau yang menjadi setiap nafasku, Kaulah terindah di dalam hidupku, Kurasa cinta hadir, di dalam hatiku, Disaat pertamaku, berjumpa denganmu, Aku dan kamu, satukan cinta, Tanpa ragu juga ada dusta, Berikan-berikanlah cintaku hanya untumu, Sambutlah cintaku dengan senyum indahmu, Dan ku berjanji,… Read More »

Lirik Lagu Ndx Aka – menunggu berakhir luka

Kini ku hanya bisa mengagumi Keindahan dirimu saat engkau…. Bersama dirinya Kuberi cinta kau berikan luka Perih yang aku rasa dan akhirnya kau tinggalkan luka bersamanya Yang kurasa sukai hati hanya untukmu Dan ku masih malu malu menyatakan padamu Begitu berat mulut ini begitu susah hati ini Menyatakan cinta yang telah tulus untukmu Namun kini… Read More »

Lirik Lagu NDX AKA – Kimcil Kepolen

Pancene koe pabu nuruti ib-mu Jare nek ra ninja ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok koe bedo karo aku iki Opo aku salah nek aku tresno koe Po pendak dino atimu enenge gelisah Mending aku ro… Read More »