Tag Archives: Ndx A K A

Lirik Lagu Ndx A K A – Cemoro Panjang

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno Karo sliramu cah ayu Tanganmu tak gandeng Sliramu tak sanding Koyo dunyo iki awak dewe sing duweni Cemoro panjang sing tau dadi kenangan Nalikane aku ro kowe pacaran Cemoro duh cemoro Ngopo ningggalke cerito loro Loro neng njero batinku Sing tak tresnani lungo Opo pancen tego kowe Ninggalke awakku Nganti… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Apa Kabar Mantan

Apa kabar wong sing tau tak sayang Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Susah seneng janjine bebarengan Ning akhire koe lungo ninggal kenangan Atiku ra bakal serapuh kui Masalah percintaan tak piker keri Masalalu ra perlu tak baleni Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali Hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Wegah Pisah

Dek aku ra bakal nyerah Senajan akhir akhir iki Hubungane awakdewe akeh masalah Ibarate gedene tembok cina Duwure tower paris Jembare ndoyo jerone segoro Nek ono sik wani neteki dalane dewe Geger geden wani dek Mergo aku nek wis terlanjur sayang Wis pokoke raurusan Ibarat awak wis kroso sayah Nanging atiku durung pengen pisah Ibarat… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ngenes Dadi Bojomu

Mbok mbok mbok duh kepiye nasibku Nemu bojo kok soro uripku Wes ora iso masak pintere mung macak Karo seneng mbentak-mbentak Pak pak pak kudu piye caramu Nduwe rabi kok mung nguras dunyamu Tak rewangi mbendino megawe rekoso Yo sik kurang ae gawe belonjo Nemu bojo kowe nggarakno ati letih Kudu piye carane yen kowe… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ojo Salah Tompo

Bingung rasane ati.. Krungu kabar kowe wes ndue ganti.. Seng eling tansah mbiyen karo janjine Malah sopo sing arep ninggalke Kurang opo aku iki.. Kabeh penjalukmu wes tak turuti.. Pari basan nggayuh bulan tak lakoni Opo kowe sing ora ngerti [rapp:] Pancen awake aku tresno marang awakmu Ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ikhlas

Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kono wis lali Pancen wis nasibku iki Nandur becik tukule kok dilarani Wis tak cubo ikhlaske kowe lungo ro liyane Aku nengkene trimo mundur timbang loro atine Senajan ati iki wis kebacut tresno Nanging aku kudu ngikhlaske kowe lungo Mergo bondo kowe nggawe aku dadi loro Kowe… Read More »

Lirik Lagu NDX A. K. A – Lilakno Aku

Lilakno aku, ikhlasno aku yen pancen iki wes ora perlu menjadikanku orang kedua hatiku sungguh tak rela atiku wes nelongso sliramu karo wong liyo tak pendhem tak tutupi larane ati iki tak tunggu tak enteni sliramu tanpo ngerti sing tak rasake kangening ati jebule mung janji-janji lilakno aku, ikhlasno aku yen pancen iki wes ora… Read More »

Lirik Lagu NDX A K A – Ingin Lupakanmu

Kucoba hapus luka yang dulu kau berikan Kucoba hapus cinta yang dulu kau katakan Ku ingin kisah cinta antara kita berdua Menjadi kenangan yg bisa aku lupakan Dulu kau berjanji akan slalu menjaga Menjaga hati dan cinta kita slamanya Seiring waktu pun terus berjalan Badai, angin kita lalui dengan canda dan tawa Tapi kini mengapa… Read More »

Lirik Lagu Ndx A K A – Sayang

Sayang opo kowe krungu jerite atiku Mengharap engkau kembali Sayang nganti memutih rambutku Ra bakal luntur tresnaku Wis tak coba ngelaleke Jenengmu soko atiku Sak tenane rangapusi isih tresno sliramu Do pepuja neng ati nanging koe ora reti Kowe sing tak wanti-wanti Malah jebul saiki koe mblenjani janji Jare sehidup semati nanging opo bukti Kowe… Read More »

Lirik Lagu NDX A.K.A – Kelingan Mantan

Dek koe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Dek koe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Pancen loro nek kelingan tentang… Read More »