Tag Archives: Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Separo Tresno

Yen pancen aku lan sliramu Kudu nentokke dalane urip Omongo terus terang Ora perlu alesan Gawe coro medot sesambungan Wit mbiyen mulo aku kroso Ing atimu mung separo tresno Koyo sing tak rasakke Ono tresno liyane Pancen luwih becik mengkene Reff: Ora bakal tak getuni Opo meneh tak tangisi Akeh sing liyane Kang nompo tekaku… Read More »

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Dino Katresnan

Opo wae sing tak karepke Ngancani aku mrono mrene Nganti kudanan wani ra mantolan Akeh sing nggoda sok-sok’an kher Kowe ra tau nganggo skincare Nanging tresnoku ora bakal kecer Percoyo aku iki setio Ora koyo criping telo Sing gampang remuk lan gawe kuciwo Reff: Selamat hari berbahagia sayang Tetep ning sandingku Tekan ning anak putu… Read More »

Lirik Lagu NDARBOY GENK – WONG SEPELE

Duh, abote, kahanane uripku Kudu nandang loro Dipandang sesisih moto Yen takdire, kudu dikuat-kuatke Aku mung wong sepele Kudu kuat atine Kadang pengen ngeluh Naliko kentekan eluh Kodrate manungso Kuwi pancen bedo-bedo Dedel duwel ati Nompo kasunyatan iki Kudu tak tambani Kanggo njalani,, uripku iki Jujur sedih uripku koyo mengkene Sugih waras durung tau tak… Read More »

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Ajur

Ku dengar cerita buruk tentang mu Tapi ku tak percaya Hati ku tlah buta mencintaimu Terus kau sakiti, aku tak peduli Segala kesalahanmu, telah ku maafkan Maaf aku tak kuasa Bila harus berjuang, sendirian Aku memilih pergi Dengan luka di hati Pastikan ada air mata Penyesalan yang tertunda Jangan harap kembali Mengulang kisah ini Biarlah… Read More »

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sing Tenang

Aku pamit ora bali Lungaku golek rejeki Aku kerjo golek upo Ora neko neko Rasah mikir aku Tenangno pikirmu Bakal tak buktekke Ora ono liyane Panas udan tak terjang Ra peduli geronjalan Aku kan tetap tegar Walau badai menghadang Tugasmu mung bahagia Aku tak sing berjuang Kowe sing tenang Rasah mikir aku Tenangno pikirmu Bakal… Read More »

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia siake Aku sing slalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis jogo ati Kowe dolanan neng buri Kabeh sing tak perjuangke sio sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku Yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wes ra betah Wes kebacut getun Kulo… Read More »

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Salah Pilih

Jaremu aku mung siji sijine Sing bakal mbok tresnani sak lawase Nanging opo bukti kabeh mung sewates janji Nyatane ono sing liyo ning mburi Yen pancen kowe seneng karo dekne Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe Aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio Ngapuro tanpo pamit aku lungo Aku ra bakal bali Kowe ra… Read More »