Tag Archives: Napek

Lirik Lagu NAPEK – Paseban Dadi Kenangan

Roso adem seng neng ati Rakuat aku nambani Kelingan sumpagh lan janji Seng saiki tok blenjani Paseban dadi kenangan Seprene iseh kelingan Kowe biyen ngomong sayang Saiki kabur kanginan Senajan ati loro Nanging kudu tak trimo Aku uwes lilo Sadar diri (sadar diri) Aku sopo Lungo.. lungo.. aku tak seng lungo Kowe wes ra peduli… Read More »