Tag Archives: Nandasari

Lirik Lagu Nandasari – Kembang Pisahan

Mung biso tak bayangne Lakone urip sing koyo ngene Kesapu angin kembang’e jambe Semburat ora katon wujud’e Dadio kembang’e mawar Sing bebarengan podo mekar Ora ngidam arum’e kembang Nanging amung endah parase Reff: Kembang Kembang sing tak sayang-sayang Kari mekar’e kok ilang Ilang neng adoh paran Opo iki dalane pepisahan Yen pancen wis di garisno‚Ķ Read More »