Tag Archives: Nadya Jessica

Lirik Lagu Nadya Jessica – Kangen

Rosone kangen kari keseron Sakat sing ono riko neng kene Klendi kabare riko neng kono Ojo lali isun hang riko tinggalno Gancango mulih ketemu maning Guyon keloron podo senenge Abote moto seng biso turu Kepikir riko seger tah ring kono Sing biasa riko tinggal kari abot Sing biasa riko tinggal kari suwi Gawe isun seru… Read More »

Lirik Lagu Nadya Jessica – Kesuwun

Mergo paran tah riko Kok demen nyang isun iki Keneng paran tah riko biso welas Hang sampek gedigi Padahal riko wis weruh Kabeh lakon hang sun liwati Semono magih kebukak lawang ati Kanggo awak iki Suwun kesuwun awak kulo gusti Masio gedigi magih ono hang melasi Gedine roso welas asih riko Sun genggem sun rangkul… Read More »

Lirik Lagu Nadya Jessica – Mawar Kapuronto

E.. e.. mawar kapuronto Siro mekar ketelo-telo Rupo ayu sing kayo-kayo Sembrang sembrung arume gondo E.. e.. mawar kapuronto Isun kemesar rungu suoro Rebut sulung kumbange moro Nguyub madu sing kiro-kiro E.. e.. mawar kapuronto Madu enthek sari sing ono Mawar rontok disio-sio Kumbang ilang wis golet liyo Sun jaluk bengi lan raino Mugo dohno… Read More »

Lirik Lagu Nadya Jessica – Loro Sesigar

Watu kembang mawar mekar Mbarengi ati hang wis ambar Cinta suci kang sing kebales Koyo koyo ati loro sesigar Sopo wonge sing kantru kantru Loro siji krosone sewu Gelang alit ring driji kiwo Kembang mawar digowo wong liyo Alah nagut riko ngloro ati Janjine riko nyulayani Weruho gedigi sing arep kenalan Wis kadhung ati loro… Read More »

Lirik Lagu Nadya Jessica – KEPINGINE

Pingine demenan Kepingine disayang Pingine dieman Tapi malah seng keduman Pingine demenan Kepingine disayang Pingine dieman Tapi malah seng keduman Pingine temenan Kepingine sesandingan Pingine disawang Lungguh bareng keloronan Reff: Isun hang ngersulo Yo mung biso opo Riko hang mentolo Tego medotno roso Isun hang ring kene Mung biso ngelilakne Riko hang nyatane Wes ambi… Read More »

Lirik Lagu Nadya Jessica – Keseliring

Banyu sing keneng ditugel Koyo dene welas sun nyang riko Nyesek jejeg nong ati Riko sing nono meruhi Kroso kelangan kembange ati Ojo riko ngomong sayang Ojo riko ngomong demen Kebablas wis welas sing riko reken Reff: Keseliring sun nyang riko Tego tegane riko loro lorone loro Riko using ngeroso Riko bungkus janji janji Riko… Read More »