Tag Archives: Muna Muni

Lirik Lagu Muna Muni – Lha Wes Pie

Uripku lebar Sakwis koe ngajak bubar Pikiranku langsung buyar Atiku pecah semebar Ketiban loro Rasane kebak kuciwo Remuke ati ning ndodo Nyawang kowe ro wong liyo Reff: Lha wes pie pancen ora sedalan Dalan sesandingan Koyo pas sayang-sayangan Kudu kuat nrimo kenyataan Kowe sing tak sayang sayang Saiki wes ngilang Uripku lebar Sakwis koe ngajak… Read More »