Tag Archives: Miera Samata

Lirik Lagu Miera Samata – Rayu Sandiwara

Girimis peuting nu jadi saksina Raheutna hate ku anjeun harita Nu tega megatkeun cinta Teu puguh naon lepatna Masih karasa keclakna cimata Nu teu mampuh ngusap lalangitna rasa Jangji satia cumbu rayu sandiwara Mana dimana jangji satia Mana dimana jangnji kacinta Jangji cintana bade satia Jangji cintana moal sulaya Hate geus lila dina satia Teu… Read More »