Tag Archives: Mega Wati

Lirik Lagu Mega Wati – Blitar Banyuwangi

Sumirat kuning suminar Suryo wanci sore Ing terminal blitar Koyo koyo nguntap’ake Budalku karo kowe Menyang banyuwangi Gremet gremet minyak dalan Bus harapan baru Mlaku alon alon Gumrengenge suoro mesin Soyo keprungu banter Ngajak rerikatan Ing pundakmu aku senden Atis titis rasaning tyas Ing sak dalan-dalan kowe Mung elus-elus rambutku Alas pareden kumintir Minongko seksine… Read More »

Lirik Lagu Mega wati – PODANG KUNING

Esuk awan ning omah Wes ora krasan Keluyuran anggoleki sing tak sayang Mubeng_mubeng mider anggonku goleki Ora kroso esuk awan nganti wengi.. Eman_eman yen ngerti liyo kang nyayang Kleyang _kleyang Tak sawang mencok ning epang Gegancangan tak rindik soko kadohan Sarwi ngoceh deweke ngalih pencokan Elakae tak suwun mbok ojo ngece Podang kuning agawe pikirku… Read More »