Tag Archives: Maya Natasha

Lirik Lagu Maya Natasha – Nitip Welas

Kepingin rasane ngelarani riko Kelendi carane isun yo sing tego Kari yo gedigi welas hang sun roso Dung seru demene wong tuwek sing nompo Ilang ilangeno welas hang nancep ring dodo Ikhlas ikhlaseno nawi yo sing jodoh ambi riko Nawi baen dadi jodoh wong liyan Mugo riko seneng sing kelaran Makne urip isun sing kepikiran‚Ķ Read More »