Tag Archives: Linda Ayu

Lirik Lagu Linda Ayu – Pedekate

Bukane aku ora berjuang Ning atimu angel tak gayuh Saben pendak pedekate Kowe selalu acuh Tolong dong sayang bantuin aku Jo mok angel angel dalanku Beri aku kesempatan Kenali hatimu Minimal chatingan waku Kudune mok wales ben ono materi Ngomong ro awakmu, ben ra nunggu-nunggu Mung gur centang biru, nelongso atiku Aku tresno kowe, pengen… Read More »