Tag Archives: Lilis Fernanda

Lirik Lagu Lilis Fernanda – LINTANG ATI

Lintang sing ono ing wengi Gawe kangen ati Ati sing tansah nandang kasmaran iki Endahe esemmu gawe bungahe atiku Mung sliramu pepujaning atiku Ning awang katon netramu Ing saben wengiku Keroso ing sumilire angin dalu Sliramu duh kangmas Sing dadi memanik ing kalbu Mung sliramu sing ono ning atiku Aku tresno sliramu Ning angin tak… Read More »