Tag Archives: Lek Dahlan Feat M Zahrowi

Lirik Lagu Lek Dahlan Feat M Zahrowi – Relawan Kebak Tresno

Bu..kulo pamit budal enjing Mboten sarapan amergi tugas penting Nyuwun dongo kang mentes Nitip cucian dientas ben gak teles Kuncine wani karo kuwat melek wengi Sak wayah-wayah bencana Kudu siap lan waspada Biasaku playon Dirubung tawon Weteng luwe senep Kulino ngempet Tulung sabar sayang Sik ngurus banjiran Aku maklumono Relewan iso sing kebak tresno (bencana‚Ķ Read More »