Tag Archives: Lalisoro

Lirik Lagu LALISORO – Manggul Roso

Tansah loro Kelingan kowe sing uwis lungo Wis ra nyanding , we ra eling Isoku mung nahan njero dodo Pingin lali Nanging nyatane tansah kelingan Janjimu sing manis , tak kiro tenanan Tresna ku mung go dolanan Reff: Perih nahan loro Amargo kebacut tresno Wis tak patri ning njero dodo Sak kuate Pingine ra nangis… Read More »