Tag Archives: Lala Atila

Lirik Lagu Lala Atila – Wis Bedo

Mbiyen tau ono crito Kowe bakal tetep setio Nanging saiki is bedo Kowe ninggal aku lungo Kabeh janjimu tibane amung semu Ning ngarepku ngomong sayang Ning mburi tresnomu ilang Reff: Rasamu saiki wis bedo Mergo ono ati sing liyo Tak ikhlasne kowe gandeng liyane Senadyan atiku abot rasane Tak golek tresno liyane Kabeh janjimu tibane… Read More »