Tag Archives: Ishal

Lirik Lagu Ishal – Ra Sah Di Pekso

Nek wes raiso ra sah di pekso Ngomong jujur wae ben ati lego Rasah golek perkoro nek kowe we lungo Rasido urip bareng wong loro Plis kowe lungo wae orasah di fikirke Alasanmu ninggalke awakku aku ngerti karepmu Ra sah basa basi golek-golek alibi Aku wes iso terimo sing penting kowe Urip luweh mulyo Nek… Read More »