Tag Archives: Imam Arsyatama

Lirik Lagu Imam Arsyatama – Tego Ninggal Rabi

Rikolo semono Kabeh endah jroning dodo Gemuyu nangis Nambahi rosoning tresno Isih kelingan Sliramu ngekep ning ndodo Janjine ra bakal lungo Lunturing wektu Mbuktekke janjimu palsu Manis lisanmu Kroso nancep ning atiku Sak pengarepan Sliramu nglarani aku Pengen pisah karo aku Reff: Ibarate aku Saben isuk nandur pari Tumekaning panen malah rugi Saben dino kowe… Read More »